تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

هشدار مجدد درباره وقوع جنگ داخلی در اراضی اشغالی

هشدار مجدد درباره وقوع جنگ داخلی در اراضی اشغالی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی اذعان کرد که نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اراضی اشغالی شدت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۶۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و رئیس احزاب مخالف کابینه نتانیاهو در کنست گفت نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اسرائیل شدت گرفته است.

 

به گزارش المیادین، بنی گانتس، رئیس احزاب مخالف کابینه بنیامین نتانیاهو در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی گفت: نگرانی درباره وقوع جنگ داخلی در اسرائیل شدت گرفته و وخامت اوضاع در حال پیمودن سراشیبی خطرناک است و این خطر هر لحظه تشدید می‌شود.

 

پیشتر؛ اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی نیز گفته بود: «من می‌خواهم از عباراتی استفاده کنم که پیشتر از آن‌ها استفاده نکرده ام. اما در ۷۶ سالگی تشکیل اسرائیل شاهد آن هستیم که خطر جنگ داخلی وجود دارد.»

 

آویو بوشینسکی، مشاور پیشین بنیامین نتانیاهو نیز در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: تا به حال شکاف‌ها در اسرائیل تا این حد عمیق نبوده اند.

 

ائتلاف حاکم راست افراطی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» از زمان روی کار آمدن، اقدامات و تصمیماتی را اتخاذ کرده است که از نظر جناح اپوزیسیون و اسحاق هرتزوگ رئیس رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که این رژیم به سمت تشدید بحران و حتی جنگ داخلی حرکت کند.

 

تصمیم کابینه نتانیاهو برای تغییرات در نظام قضایی رژیم صهیونیستی و نیز جنجال درباره اعطای اختیارات امنیتی به «ایتمار بن غفیر» وزیر امنیت داخلی و «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی و رهبر افراطی حزب «صهیونیسم مذهبی»، هم اکنون به محور تنش‌های سیاسی و اختلاف نظر‌ها بین ائتلاف حاکم و جناح اپوزیسیون منجر شده است.

 

در هفته‌های گذشته، ده‌ها شهر از شمال تا جنوب فلسطین اشغالی از جمله تل آویو، حیفا، قدس اشغالی، بئر السبع، ریشون لتسیون و هرتزلیا صحنه تظاهرات علیه کابینه راست افراطی نتانیاهو بوده است. شنبه و دوشنبه شب هفته گذشته نیز هزاران نفر برای هفتمین هفته در تل آویو و سایر شهر‌های فلسطین اشغالی علیه کابینه نتانیاهو تظاهرات کردند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار